What is a good friend`?

Hei,Dette innlegget har jeg fått inspirasjon fra www.tinaarh.blogg.no! es den, den er veldig bra!♥

En god venn for meg er: en man kan stole på, en som holder løfter, en som kan bringe deg opp når du føler deg nede, en venn som har litt forskjellig personlighet en deg, og at man kan lære av hverandre,folk som liker å ha det gøy, men også liker å slappe av.en som også gir det samme tilbake som du gir til den persinen/jente eller gutt!

En som faktisk er seg selv, ikke vil bli som alle andre! en som ikke ditcher deg for andre venner, men holder fast på deg selvom vennen din får nye venner, en som er der for deg, alltid vil støtte deg,hjelpe deg når du trenger hjelp,en som faktisk kan være litt barnselig når man ikke finner på noe! en som ikke sier nei til alt men også ikke alltid sier"du bestemmer" jeg liker en som kan være seg selv akkuratt som den er! en som tørr å stå for hva den mener! alt dette er en god venn syns jeg! ENIG?

Hva syns du er en god venn`?


hade håper dere likte dte, PLIS KOMMENTER!<3

Én kommentar

Bene<3 - Hverdager<3

18.des.2010 kl.18:43

Enig :)<1

Skriv en ny kommentar

AmalieUlfsryggen

AmalieUlfsryggen

14, Ås

Hei. Jeg er en jente på 13 år fra Nordby. Jeg spiller håndball for KolbotnJ97 som er utrolig herlige! Jeg blir veldig glad for kommentarer og kommenterer alltid tilbake :)<3

Kategorier

Arkiv

hits