SISTE DAG MED TENTAMEN

Hello på do! xD ehmm...jo i dag er det den siste tentamen før jul! men i dag er det matte.... haha ikke mitt sterkeste fag kan du si! jaja jeg får work it out ! ♥ jeg skal sitte å bråke i timen og knaske smash sjokolade og ja,,,, neida men åh jeg kjeder meg sånn på skolen til vanlig men tentamen er faktisk litt chill!♥ På lørdag skal jeg på paaaarttteeeey det blir sykt kos! da skal jeg være fjoootiz! det blir sikkert no bilder eller no! ♥ (hvis jeg gidder) XD okei nå skal jeg på skolen om ca 1 time! jaja jeg skjønner ikke at jeg gidder å blogge så tidlig men men!

Nå skal jeg ta på meg joggebukse og top og ha håret i en dott på huet og ikke ha på no sminke! det kaller jeg chill det! , meeen jeg må snart gåå! hah samma det! når begynner du på skolen?

Jeg begyynner halv 9 det er noen som begynner åtte og noen begynner ni!? ♥ Uansett HA EN FIIIN DAG! Jeg gleder meg til jul det er bare 2 uker igjen akkuratt! og jeg kan ikke vente"!jeg elsker jul! bare kall meg amalie's jul! xD neida ikke kall meg det! ♥ Men ja dette ble kjedelig innlegg! jeg skulle bare vise at jeg lever! sånn bevist?

 haha! hadeee<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AmalieUlfsryggen

AmalieUlfsryggen

14, Ås

Hei. Jeg er en jente på 13 år fra Nordby. Jeg spiller håndball for KolbotnJ97 som er utrolig herlige! Jeg blir veldig glad for kommentarer og kommenterer alltid tilbake :)<3

Kategorier

Arkiv

hits